4+1 προορισμοί κοντά στην Αθήνα για να πας οδικώς!

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου είναι επίσημα εδώ! Ακόμα και αν σε βρίσκει πνιγμένο στην Αθήνα, μην σκας! Μπορείς πάντα να κάνεις ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις. Η πρωτεύουσα αποτελεί την ιδανική αφετηρία για ανέμελες express αποδράσεις που θα σου χαρίσουν λίγη από την αύρα και την ξεγνοιασιά του καλοκαιριού. Σε αυτό θα σε βοηθήσουν πολύ οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων. Πάτα pause στις ευθύνες και τους γρήγορους ρυθμούς, με ένα ταξιδάκι αστραπή κοντά στην πόλη, ώστε να γλιτώσεις και χρήμα και χρόνο. Ενέδωσε σε μερικές stress free εμπειρίες και κάνε ενοικίαση αυτοκινήτου από την Αθήνα, με τη συμβολή της Let’s Drive. Έχεις δεν έχεις αυτοκίνητο, η λύση είναι στο χέρι σου. Έχοντας τον πιο “φρέσκο” στόλο αυτοκινήτων, διαφάνεια στις συναλλαγές, άριστη εξυπηρέτηση, ευκολία, ασφάλεια και άνεση το μόνο που έχεις να σκέφτεσαι είναι πόσα μαγιό θα πάρεις μαζί σου! Με την Let’s Drive ανακαλύπτεις τους πιο hot κοντινούς προορισμούς από την Αθήνα για να πας οδικώς. Πάτα γκάζι κι έφυγες!

Δες και αυτό: 10 λόγοι για να επισκεφθείς την Αθήνα!

Ερατεινή: Ένα από τα ομορφότερα παραθαλάσσια χωριά της Φωκίδας

Η Ερατεινή
Η Ερατεινή

Αφού παραλάβεις ένα από τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα της Let’s Drive, φούλαρέ το και σανίδωσέ το μέχρι την Ερατεινή, έναν ήσυχο προορισμό, ιδανικό για εκδρομή με το αυτοκίνητο για το καλοκαίρι κοντά στην Αθήνα. Αν αναρωτιέσαι που βρίσκεται, τότε μάθε πως είναι από τα πιο όμορφα παραθαλάσσια χωριά του Νομού Φωκίδας. Είναι ένας από τους καλύτερους προορισμούς κοντά στην Αθήνα αφου πηγαίνεις εκεί οδικώς αλλά σου δίνει την αίσθηση του νησιού. Στην περίπτωση που δεν έχεις δικό σου όχημα η Let’s Drive είναι η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων που ψάχνεις για να σου παρέχει ασφαλή και αξιόπιστα οχήματα.  

Ερέτρια: Ιδανικός προορισμός για Σαββατοκύριακο

Πανοραμικά η Ερέτρια
Πανοραμικά η Ερέτρια

Σίγουρα υπάρχει και πιο εύκολος τρόπος για να βρεθείς στην Ερέτρια, για παράδειγμα παίρνοντας το καράβι από τον Ωρωπό. Ωστόσο, αφού έχεις την Let’s Drive έχεις και τον τρόπο να απολαύσεις τη διαδρομή οδικώς. Πάρε καφεδάκι, ανέβασε την ένταση της μουσικής, φόρτωσε την παρέα και τα απαραίτητα και μην ξεχάσεις το πιο μεγάλο σου χαμόγελο. Μην ξεχνάς ότι η Let’s Drive σου προσφέρει λύσεις και επιλογές για τη μετακίνησή σου, είτε για ενοικίαση αυτοκινήτου από το αεροδρόμιο της Αθήνας, είτε από το λιμάνι του Πειραιά.  Η ζωή θέλει καλοπέραση και ήρθε η ώρα να την εντάξεις στο πρόγραμμά σου. Φτάνοντας στην Ερέτρια θα εντυπωσιαστείς από την ηρεμία που περιβάλλει την περιοχή. Άπλωσε το “κουρασμένο” σου κορμί στις ξαπλώστρες που θα βρεις κατα μήκος της παραλίας και χαλάρωσε ακριβώς δίπλα στο κύμα. Το κέντρο της Ερέτριας τις απογευματινές ώρες μετατρέπεται σε έναν τεράστιο πεζόδρομο χωρίς φασαρία και αυτοκίνητα για να κάνεις τη βόλτα σου. Χάζεψε την πιο όμορφη ώρα του δειλινού στα παραλιακά μαγαζιά απολαμβάνοντας μια παγωμένη μπύρα ή άραξε απλά ως αργά στην ξαπλώστρα σου.

Αντίκυρα: Απόλαυσε ουζάκι και ψαράκι δίπλα στη θάλασσα

Πανοραμική θέα στα Αντίκυρα
Πανοραμική θέα στα Αντίκυρα

Στην αγκαλιά του Κορινθιακού θα βρεις έναν ακόμα προορισμό κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου. Τα Αντίκυρα, ένας από τους πιο μαγευτικούς προορισμούς κοντά στην Αθήνα, είναι ένα ήσυχο παραλιακό χωριό με ταβερνάκια πάνω στο κύμα, ολόφρεσκο ψάρι και θαλασσινά και μερικές υπέροχες απάνεμες και παρθένες παραλίες με μαγευτικά νερά, για να δροσιστείς! Βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή της Βοιωτίας, κοντά στο Δίστομο, βρέχονται από τα νερά του Κορινθιακού και προσφέρονται για χαλαρές οικογενειακές διακοπές αλλά και σύντομα getaway με κάθε είδους παρέα. Στο παραδοσιακό αυτό ψαροχώρι με τη γραφική βόλτα δίπλα στη θάλασσα, θα περπατήσεις όλον τον παραλιακό δρόμο μέχρι τον φάρο δίπλα σε τράτες και ψαρόβαρκες, μετρώντας τα ουζερί και παίρνοντας μυρωδιά από τα ολόφρεσκα θαλασσινά. 4 παραλίες μία και μία ανάλογα με τη “φάση” σου, σε περιμένουν για δροσερές βουτιές, ψάρεμα, θαλάσσια sport ή άραγμα στην ξαπλώστρα ή την πετσέτα σου απολαμβάνοντας καφεδάκι, cocktail και ελαφριά γεύματα.  Μην ξεχνάς πως μπορείς να οργανώσεις το ταξίδι σου, αφού πρώτα πραγματοποιήσεις ενοικίαση αυτοκινήτου από την Αθήνα με τη βοήθεια της Let’s Drive.

Τολό: Για βουτιές μόλις δύο ώρες μακριά από την Αθήνα

Παραλία Τολό
Παραλία Τολό

Ένας από τους πιο κοντινούς προορισμούς από την Αθήνα, το Τολό βρίσκεται στον νομό Αργολίδας και ενδείκνυται για αποδράσεις Σαββατοκύριακου αλλά και διακοπές χωρίς αναμονές, περιττά έξοδα και στρίμωγμα στα πλοία. Παραθαλάσσιος προορισμός με όμορφες παραλίες, πεντακάθαρα ρηχά νερά ιδανικά για μικρά παιδιά, ένας καλοκαιρινός παράδεισος με σύγχρονες τουριστικές υποδομές. Αν ονειρεύεσαι το ιδανικό break δίπλα στο κύμα, το Τολό είναι η επιλογή σου. Άσε τις ακτίνες του ήλιου να εισχωρήσουν μέσα από τις κουρτίνες του ξενοδοχείου και βγες νωχελικά μέχρι το μπαλκόνι σου για να αναπνεύσεις την αύρα της θάλασσας που βρίσκεται ακριβώς από κάτω. Κάνε την πρώτη σου βουτιά πριν καν ξυπνήσουν οι υπόλοιποι και πάρε πρωινό παρέα με τους χαλαρωτικούς της ήχους. Στο Τολό τα περισσότερα ξενοδοχεία είναι σχεδόν πάνω στην άμμο, ενώ υπέροχες παραλίες βρίσκονται σε πολύ μικρή απόσταση και αξίζει να τις ανακαλύψεις. Ταβερνάκια, εστιατόρια και τουριστικά μαγαζιά για να κάνεις τα ψώνια σου παρατάσσονται κατα μήκος του κεντρικού δρόμου που μπορεί να μαζεύει κόσμο τους hot μήνες του καλοκαιριού, ωστόσο η περατζάδα αυτή έχει την πλάκα της και δεν γίνεται να την αποφύγεις!

Πόρτο Χέλι: Το κοσμοπολίτικο θέρετρο της Αργολίδας

Το Πόρτο Χέλι πανοραμικά
Το Πόρτο Χέλι πανοραμικά

Δεν είναι τυχαίο που το Πόρτο Χέλι είναι ένας προορισμός παγκοσμίου φήμης. Βρίσκεται στην ακτογραμμή της Αργολίδας, με θέα στις Σπέτσες και υπέροχες δαντελωτές ακτές με ιδιαίτερο χρώμα. Διαθέτει μια καλά οργανωμένη μαρίνα, κάτι που το καθιστά κορυφαίο spot vip παραθεριστών και γόνων εφοπλιστικών οικογενειών. Διαθέτει μια πληθώρα από καλόγουστες βίλες, grande τουριστικά θέρετρα και ενδιαφέρουσα νυχτερινή ζωή. Απόλαυσε την παραμονή σου στο Πόρτο Χέλι κάνοντας βόλτες στην όμορφη πόλη, και βουτιές στα υπέροχα νερά της Χινίτσας ή του Κουνουπιού και θαύμασε το ηλιοβασίλεμα με θέα το νησί των Σπετσών από την περιοχή του Αγίου Αιμιλιανού. Ενδιαφέρουσα βόλτα που αξίζει να κάνεις είναι η λιμνοθάλασσα της Βερβερόντας όπου μπορείς να δοκιμάσεις και μια εναλλακτική βουτιά στα νερά της.

Μπορεί να σε ενδιαφέρει: 6+1 κορυφαίοι καλοκαιρινοί προορισμοί με αυτοκίνητο!

Αυτοί ήταν οι πιο hot προορισμοί κοντά στην Αθήνα με αμάξι! Ωστόσο μην ξεχνάς ότι μπορείς να κάνεις ενοικίαση αυτοκινήτου από το λιμάνι του Πειραιά για να σε μεταφέρει όπου αγαπάς μετά την απόδρασή σου σε κάποιο ελληνικό νησί. Τα χιλιόμετρα δεν μετρούν για να περάσεις καλά. Ζήσε την απόλυτη οδηγική εμπειρία με την υπογραφή της Let's Drive.

Αποστολή προσφορών και νέων στο email μου