Οι καλύτεροι προορισμοί για διακοπές με αμάξι!

Οι διακοπές με αμάξι αποτελούν τον πιο αυθόρμητο και περιπετειώδη τρόπο να ανακαλύψει κανείς την Ελλάδα και τις ομορφιές της. Ξέχνα την ταλαιπωρία του πλοίου και το άγχος του αεροπλάνου και προχώρησε τώρα σε ενοικιάσεις αυτοκινήτων από τον Πειραιά. Προγραμμάτισε εύκολα και γρήγορα μικρές αλλά και μεγάλες αποδράσεις έχοντας στο πλευρό σου τη Let’s Drive.

Βρες το όχημα που εξυπηρετεί τις ανάγκες σου και φτάσε με άνεση στον προορισμό σου. Ξεκίνα να σημειώνεις τους καλύτερους προορισμούς για διακοπές με αμάξι και εξερεύνησε τα πλεονεκτήματα των διακοπών με αυτοκίνητο.

Κοζάνη

Κοζάνη
Στα πολύχρωμα κροκοχώρια της Κοζάνης!

Νεοκλασικά κτίρια, αρχοντικά και μια τεχνητή λίμνη κοσμούν την πόλη της Κοζάνης. Περπάτησε στο ιστορικό κέντρο της πόλης και κάνε μια στάση στη Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης. Για να δεις ακόμη περισσότερα πράγματα και να συλλέξεις πολύχρωμες εικόνες περιηγήσου στα διάσημα κροκοχώρια. Δες από κοντά πώς καλλιεργείται ο διάσημος κρόκος και θαύμασε τα μοβ λιβάδια.

Γιατί να επιλέξω ενοικίαση αυτοκινήτου; 

Ένας από τους πιο ελκυστικούς λόγους για να προχωρήσει κανείς σε ενοικίαση αυτοκινήτου είναι τα πάγια έξοδα και η εξυπηρέτηση σε τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια των διαδρομών σου. Μην ξεχνάς ότι το εξειδικευμένο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Let’s Drive βρίσκεται δίπλα σου και είναι εκεί για να λύσει όλες τις απορίες σου.

Γιαννιτσά

Γιαννιτσά
Εκδρομή στα ιστορικά Γιαννιτσά!

Ανάμεσα στη Θεσσαλονίκη και την Έδεσσα βρίσκονται τα Γιαννιτσά, ένας τόπος γεμάτος ιστορία και παράδοση. Ολοκλήρωσε σήμερα φθηνή ενοικίαση αυτοκινήτου από τη Θεσσαλονίκη και ξεκίνα να προγραμματίζεις το ταξίδι σου. Οργάνωσε τις διακοπές σου και πρόσθεσε στη λίστα με τα αξιοθέατα το Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Γιαννιτσών, τον Πύργο του Ρολογιού και τον προϊστορικό οικισμό στο Αρχοντικό Γιαννιτσών.

Γιατί να επιλέξω ενοικίαση αυτοκινήτου;

Για ελευθερία και ευελιξία στις μετακινήσεις σου. Με ενοικίαση αυτοκινήτου από τη Let’s Drive έχεις τη δυνατότητα να διαχειρίζεσαι το χρονοδιάγραμμα των διακοπών σου και να διαμορφώνεις το πρόγραμμά σου όπως επιθυμείς.

Πορτίτσα

Πορτίτσα
Η Πορτίτσα με τα επιβλητικά γεφύρια!

Στα δυτικά του νομού Γρεβενών υπάρχει ένα κρυμμένο διαμαντάκι που προκαλεί δέος στον κάθε επισκέπτη. Η Πορτίτσα προσφέρεται για χειμερινές αποδράσεις από τη Θεσσαλονίκη μιας και το επιβλητικό φαράγγι και το πέτρινο γεφύρι συνθέτουν ένα σκηνικό βγαλμένο από ταινία φαντασίας. Στο Φαράγγι της Πορτίτσας θα δεις απότομα βράχια και, αν το επιτρέπει ο καιρός, θα περπατήσεις στα νερά του ποταμού.

Γιατί να επιλέξω ενοικίαση αυτοκινήτου;

Για περισσότερη περιπέτεια και εξερεύνηση. Αν ταξιδεύεις με παιδιά, η ενοικίαση αυτοκινήτου είναι η καλύτερη λύση. Επίλεξε ένα από τα οικογενειακά οχήματα της Let’s Drive και φόρτωσέ το με όλα τα απαραίτητα. Απόλαυσε οικογενειακές διακοπές οδικώς χωρίς να αφήσεις τίποτα πίσω.

Στεμνίτσα

Στεμνίτσα
Στην παραδοσικαή Στεμνίτσα με τα ρομαντικά στενά!

Η ορεινή Αρκαδία είναι πάντοτε μια αξιόπιστη επιλογή για διακοπές οδικώς. Φτάσε στη Στεμνίτσα και περιηγήσου στα στενάκια του οικισμού. Δες τα παραδοσιακά καταστήματα των αργυροχρυσοχόων και δοκίμασε ντόπια κρεατικά και χύμα κρασί. Με ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα από την Αθήνα θα φτάσεις σε έναν «τόπο σκιερό και δασώδη» γεμάτο έλατα, πλατάνια και κερασιές.

Γιατί να επιλέξω ενοικίαση αυτοκινήτου;

Σε ειδικές περιστάσεις και μακρινά ταξίδια χρειάζεσαι ένα αξιόπιστο και καλά συντηρημένο όχημα. Αφήσου στα χέρια της Let’s Drive και οδήγησε με ασφάλεια και αξιοπιστία. Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας για τυχόν απορίες που μπορεί να έχεις πριν την ολοκλήρωση της κράτησής σου ή κατά τη διάρκεια της μίσθωσης. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι εκεί για να σε βοηθήσει και να σε οδηγήσει στην καλύτερη επιλογή για σένα.

Ανακάλυψε περισσότερους προορισμούς: 6+1 Κορυφαίοι καλοκαιρινοί προορισμοί με αυτοκίνητο!

Πόρτο Χέλι

Πόρτο Χέλι
Στο κοσμοπολίτικο Πόρτο Χέλι!

Με ενοικίαση αυτοκινήτου από το αεροδρόμιο της Αθήνας σε μόλις δυόμιση ώρες από την πρωτεύουσα θα βρίσκεσαι στο κοσμοπολίτικο Πόρτο Χέλι. Από τα πιο κοσμικά θέρετρα, το Πόρτο Χέλι προσφέρει πολλές επιλογές για διαμονή και φαγητό. Κάνε τη βόλτα σου στη ριβιέρα της Πελοποννήσου ζήσε στιγμές ανάπαυλας και ξεκούρασης. Αν είσαι από του τολμηρούς, μπορείς να κάνεις μια βουτιά στα καταγάλανα νερά που θυμίζουν κυκλαδονήσι.

Γιατί να επιλέξω ενοικίαση αυτοκινήτου;

Για να αλλάξεις στιλ και διάθεση. Η αλήθεια είναι πως ένα νέο όχημα μπορεί να σου ανεβάσει την ψυχολογία και να κάνει το ταξίδι σου ακόμα καλύτερο. Διάλεξε την κατηγορία οχήματος που σου ταιριάζει και ξεκίνα να μετράς μέρες μέχρι την αναχώρηση.

Όποιον προορισμό κι αν επιλέξεις, το σίγουρο είναι ότι τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα της Let’s Drive δεν θα σε απογοητεύσουν. Εκμεταλλεύσου τον καλό καιρό και άλλαξε παραστάσεις. Πάρε την απόφαση και οργάνωσε σήμερα την επόμενη απόδρασή σου.

Αποστολή προσφορών και νέων στο email μου