Η Εταιρεία Let's Drive

Η Εταιρεία Let's Drive

Η Let's Drive είναι ένας πρωτοπόρος και σημαντικός πάροχος στις υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ελλάδα, που ιδρύθηκε το 1996 με κύρια δέσμευση να παρέχει έμπιστες λύσεις υψηλής αξίας σε ιδιώτες, εταιρείες, και οργανισμούς, καθώς προσφέρει ευέλικτες επιλογές και στη μηνιαία ενοικίαση αυτοκινήτου.


Η σημαντική παρουσία της Let's Drive εκτείνεται στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο της Αθήνας, παρέχει μια ευρεία γκάμα από ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στο Ρέθυμνο και διαθέτει σταθμούς εξυπηρέτησης πελατών σε πολλούς δημοφιλείς προορισμούς. Μέσω του μεγάλου δικτύου συνεργατών της, επεκτείνεται οπουδήποτε σε όλη την Ελλάδα και διαθέτει αξιόπιστες και ασφαλείς λύσεις για την ενοικίαση αυτοκινήτου σε Θεσσαλονίκη, Χανιά και Ηράκλειο.


Η Let's Drive είναι μέλος της GELASAKIS Group of Companies, ενός ιδιωτικού επιχειρηματικού ομίλου που εδρεύει στην Ελλάδα και δραστηριοποιείται σε ολόκληρο τον κόσμο στους τομείς του τουρισμού, της ναυτιλίας και της φιλοξενίας. Είναι μέλος της Ελληνικής Ένωσης Ενοικίασης Αυτοκινήτων.


O Όμιλος ΓΕΛΑΣΑΚΗ έχει πιστοποιηθεί με τα:


ISO 9001:2015 Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας. Μπορείτε να δείτε πληροφορίες εδώ.
ISO 14001:2015 Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
ISO 45001:2018 Σύστημα Διαχείρισης Υγιεινής & Ασφάλειας στην Εργασία. Για παραπάνω πληροφορίες εδώ.
ISO 27001:2013 Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών. Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες.