Για όλες τις χρεώσεις που έγιναν μετά την επιστροφή του οχήματος λαμβάνετε πάντα μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail που δηλώνετε κατά την κράτηση. Μερικοί από τους πιο συνηθισμένους λόγους για αυτές τις χρεώσεις είναι:

 • Ζημιές οχήματος που δεν καλύπτονται από την ασφάλεια και δεν ήταν δυνατό να ελεγχθούν κατά την επιστροφή του, πχ κάτω μέρος του οχήματος (σασί) ή βρεγμένα καθίσματα.
 • Υπερβολικά λερωμένο όχημα
 • Επιβολή προστίμων από Τροχαία ή τοπική αρμόδια αρχή.

  Η πληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί με debit card, credit card VISA ή ΜasterCard. Δεν γίνονται αποδεκτές οι κάρτες Diners Club και American Express.

  Ο οδηγός πρέπει να παρουσιάσει μια έγκυρη πιστωτική κάρτα στο όνομά του κατά την έναρξη της ενοικίασης.

  Σας συνιστούμε να κάνετε κράτηση online για λόγους ταχύτητας και κόστους. Μπορείτε επίσης να κάνετε κράτηση μέσω τηλεφώνου, αλλά σημειώστε ότι η κράτηση μέσω του site μας έχει 35% έκπτωση.

  Απλα ενημερωστε μας κατά την πραγματοποιηση της κρατησης σας με τα στοιχεια στα οποια χρειαζεστε την εκδοση τιμολογιου ή ενημερωστε μας κατά την διαρκεια της ενοικιασης. Η εκδοση τιμολογιου δεν είναι δυνατη εάν εχουμε παραλαβει το οχημα και δεν εχουμε ενημερωθει εγκαιρως

  • Collision Damage Waiver ασφάλεια με απαλλαγή ευθύνης της ασφαλιστικής εταιρείας ανάλογη της κατηγορίας του οχήματος.
  • Απεριόριστα χιλιόμετρα
  • Οδική Βοήθεια
  • Ισχύοντες τοπικοί φόροι (ΦΠΑ)
  • Αντικατάσταση αυτοκινήτου σε περίπτωση βλάβης.

  Εάν αποφασίσετε να ΜΗΝ επιλέξετε την FDW πλήρη ασφαλιστική κάλυψη της Let’s Drive , τότε θα χρειαστεί να δεσμεύσουμε από την πιστωτική σας κάρτα μια εγγύηση. Το ύψος της εγγύησης θα εξαρτηθεί από την κατηγορία του οχήματος που έχετε επιλέξει για την ενοικίαση σας. Η εγγύηση θα αποδεσμευτεί μετά από 7 έως 15 ημέρες από το πέρας της ενοικίασής σας (αναλόγως με την Τράπεζα σας), εφόσον το όχημα της Let’s Drive επιστραφεί στην ίδια κατάσταση που σας παραδόθηκε. Παρακαλούμε σημειώστε, ότι κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου, ανεξάρτητα από τον τύπο ασφάλειας που έχετε επιλέξει, θα χρειαστεί να προσκομίσετε πιστωτική κάρτα στα στοιχεία του οδηγού.