Για να παρατείνετε την περίοδο ενοικίασης, πρέπει να μεταβείτε σε ένα από τα γραφεία μας για να προμηθευτείτε και το νέο μισθωτήριο συμβόλαιο. Δεν είναι δυνατό να επεκτείνετε την ενοικίαση σας τηλεφωνικά. Δεν είναι δυνατή η επέκταση μέσω της ιστοσελίδας μας.

Έχετε τη δυνατότητα για αναβάθμιση υπό την προϋπόθεση ότι θα ενημερώσετε εγκαίρως τα κεντρικά μας γραφεία και πάντοτε ανάλογα με τη διαθεσιμότητα στο στόλο μας. Ενδέχεται να εφαρμοστούν επιπλέον χρεώσεις.

Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να δείτε την κράτησή σας και να προσθέσετε ή να αλλάξετε τις επιπλέον παροχές. Αν χρειαστεί να αλλάξετε οποιεσδήποτε άλλες λεπτομέρειες, θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε με το τμήμα κρατήσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου reservations@letsdrive.gr, αναφέροντας τον αριθμό της κράτησης σας και των λεπτομερειών των αλλαγών που χρειάζεστε.

Εάν επιθυμείτε να επιστρέψετε το όχημα σε ώρες εκτός λειτουργίας του γραφείου, παρακαλούμε ενημερώστε τα κεντρικά μας γραφεία τουλάχιστον 24 ώρες νωρίτερα. Το τμήμα κρατήσεων μας θα σας ενημερώσει εάν αυτό είναι εφικτό για τις ώρες που ενδιαφέρεστε καθώς και για τις χρεώσεις που προκύπτουν.

Όχι, αυτό δεν είναι δυνατό. Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε κράτηση σε περισσότερα από ένα οχήματα, αλλά πρέπει να υπάρχει διαφορετικός κύριος οδηγός για κάθε όχημα και πρέπει να είναι παρόντες κατά τη στιγμή της παραλαβής του οχήματος.

Πρέπει να κάνετε την κράτηση τουλάχιστον 24 ώρες πριν την παραλαβή του οχήματος.

Εάν επιθυμείτε να προσθέσετε οδηγό κατά τη διάρκεια της ενοικίασης, πρέπει να μεταβείτε στο πλησιέστερο γραφείο Let’s Drive και να συμπεριλάβετε αυτό το άτομο στη σύμβαση υποβάλλοντας την έγκυρη άδεια οδήγησης του. Θα ενημερωθείτε από τα γραφεία μας για τυχόν χρεώσεις. Λάβετε υπόψη ότι η ασφάλιση δεν θα καλύπτει περιστατικά που προκαλούνται από μη εξουσιοδοτημένους οδηγούς.

Όταν κάνετε την κράτησή σας, μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον οδηγούς. Ο κάθε οδηγός πρέπει να είναι παρών στη παραλαβή του αυτοκινήτου και να επιδείξει ισχύουσα άδεια οδήγησης και τυχόν έγγραφα ταυτοπροσωπίας που θα του ζητηθούν.

Όταν πραγματοποιείτε την κράτηση σας μπορείτε να επιλέξετε οποιονδήποτε από τους 3 διαφορετικούς τύπους παιδικών καθισμάτων για να καλύψετε τις διάφορες ηλικιακές ομάδες. Για την ασφάλεια και την άνεση του παιδιού σας πρέπει να ενοικιάσετε το αυτοκίνητό σας με παιδικό κάθισμα που αντιστοιχεί στην ηλικία του παιδιού.

Για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το δρόμο σας και να εξοικονομήσετε χρόνο χρησιμοποιήστε μία από τις συσκευές GPS που παρέχουμε ώστε να επιλέξετε την καλύτερη διαδρομή προς τον προορισμό σας. Μπορείτε να ενημερωθείτε για το κόστος από τα κεντρικά μας γραφεία.

Δεν επιτρέπεται η εγκατάσταση πρόσθετων χώρων αποθήκευσης στην οροφή ή σε άλλο σημείο του αυτοκινήτου. Σας συνιστούμε να επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας για να δείτε την χωρητικότητα του κάθε μοντέλου. Στην ιστοσελίδα μας προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία οχημάτων που μπορούν να ικανοποιήσουν οποιαδήποτε απαίτηση.

Ναι, υπάρχει αυτή η δυνατότητα, αρκεί να μας ενημερώσετε κατά την πραγματοποίηση της κράτησης σας. Μπορείτε να ενημερωθείτε για το κόστος από τα κεντρικά μας γραφεία.

Μπορείτε να επιστρέψετε το όχημα σε διαφορετικό σταθμό της Let’s Drive υπό την προϋπόθεση ότι θα μας ενημερώσετε σχετικά κατά την πραγματοποίηση της κράτησής σας. Μπορείτε να ενημερωθείτε για το εκάστοτε κόστος από το site μας.

Δεν είναι εφικτό να προστεθεί FDW ή να αλλάξει γενικότερα ο τύπος ασφάλειας κατά τη διάρκεια της ενοικίασης.