Σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος ο οδηγός οφείλει να ειδοποιήσει άμεσα την Αστυνομία και αμέσως μετά την Let’s Drive. Τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης  και περισσότερες πληροφορίες θα σας δοθούν κατά την έναρξη της ενοικίασης.

FAQ Category:

Επικοινωνήστε άμεσα με τα κεντρικά γραφεία της Let’s Drive και εν συνεχεία προσέλθετε στο πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα για την απαραίτητη δήλωση κλοπής. Είναι σημαντικό να προσκομίσετε τη δήλωση αυτή καθώς και το κλειδί του αυτοκινήτου στο γραφείο της Let’s Drive.

FAQ Category:

Η  βασική ασφάλεια της Let’s Drive θα καλύψει ζημιές προς τρίτους έως του ποσού που αναφέρεται στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο του οχήματος. Για το ύψος των καλύψεων μπορείτε να ενημερωθείτε από το site μας.

FAQ Category:

Καμία από τις παρεχόμενες ασφάλειες της Let’s Drive δεν καλύπτει τα παρακάτω:

1) τροχοί – ελαστικά
2) εσωτερικό του οχήματος
3) κάτω μέρος (σασί)
4) φθορές του οχήματος λόγω οδήγησης εκτός ασφαλτοστρωμένου οδοστρώματος
5) φθορές του οχήματος λόγω ανεφοδιασμού με λάθος τύπο καύσιμου
6) διοικητικά πρόστιμα για οδικές παραβάσεις
7) οποιαδήποτε ζημιά γενικότερα στο όχημα της Let’s Drive ή σε οχήματα τρίτων ή σε πρόσωπα ή σε περιουσίες αυτών λόγω οδήγησης του οχήματος της Let’s Drive υπό την επήρεια απαγορευμένων ουσιών ή αλκοόλ.

FAQ Category:

Αν έχετε αγοράσει μια πρόσθετη ασφάλιση / κάλυψη από την πιστωτική σας κάρτα ή από τους ταξιδιωτικούς πράκτορες / μεσίτες όπου πραγματοποιήσατε την κράτησή σας, λάβετε υπόψη ότι αυτή η ασφάλιση / κάλυψη ΔΕΝ παρέχεται απευθείας από την Let’s Drive.

Ως εκ τούτου, είστε υπόχρεος να καταβάλετε το ποσό εγγύησης και σε περίπτωση φθοράς στο όχημα, θα χρεωθείτε με το ποσό της εκάστοτε απαλλαγής(εγγύηση) και κατόπιν , να ζητήσετε την επιστροφή αυτού του ποσού από την εταιρεία που έχετε αγοράσει την ασφάλιση / κάλυψή σας. Η Let’s Drive θα σας παρέχει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά – παραστατικά για την ανωτέρω διαδικασία.

FAQ Category: