Η Εταιρεία Let's Drive

Η LET’S DRIVE * είναι ένας πρωτοπόρος πάροχος υπηρεσιών ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ελλάδα, που ιδρύθηκε το 1996 με τη δέσμευση να παρέχει υψηλής αξίας λύσεις σε ιδιώτες, εταιρείες, και οργανισμούς.

Διαθέτει ένα μεγάλο, σύγχρονο στόλο ικανό να εξυπηρετήσει την πιο σύνθετη, απαιτητική και εξειδικευμένη ανάγκη των πελατών της. Παρέχει εύρος οχημάτων μέσης ηλικίας 2 ετών που ποικίλλουν από μικρά αυτοκίνητα πόλης μέχρι σεντάν πολυτελείας, και από μίνι βαν μέχρι SUV (4x4). Οι επιλογές περιλαμβάνουν αυτόματα, ντίζελ ή ειδικά οχήματα μεταφοράς επιβατών καθώς και πολυτελή VIP βαν με τη δυνατότητα επιπλέον παροχής επαγγελματιών οδηγών.

Η παρουσία της LET’S DRIVE εκτείνεται στο Διεθνές αεροδρόμιο Αθηνών, το λιμάνι του Πειραιά, τοποθεσίες στην Κρήτη και δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς και μέσω του εκτεταμένου δικτύου συνεργατών της οπουδήποτε στην Ελλάδα.

Η LET’S DRIVE είναι μέλος της GELASAKIS Group of Companies, ενός ιδιωτικού επιχειρηματικού ομίλου που εδρεύει στην Ελλάδα και δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο στους τομείς του τουρισμού, της ναυτιλίας και της φιλοξενίας. Είναι μέλος της Ελληνικής Ένωσης Ενοικίασης Αυτοκινήτων.

* Η LET’S DRIVE είναι η νέα επωνυμία που το 2017 αντικατέστησε την επωνυμία Gelasakis Rent A Car.