Πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία οδικής βοήθειας, καλώντας τον αριθμό που σας δόθηκε κατά την ενοικίαση του οχήματος. Εάν το όχημά σας πρέπει να αντικατασταθεί, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τα κεντρικά γραφεία ή τον αριθμό έκτακτης ανάγκης που σας δόθηκε κατά την ενοικίαση του οχήματος.

Η παραλαβή του οχήματος μπορεί να γίνει σε κάποιο από τα σημεία παραλαβής της εταιρείας μας.

Χανιά
Θα μας βρείτε στην πλατεία 1866, ακριβώς κάτω από το ξενοδοχείο "Αρκάδι".
Αν χρειαστεί να επικοινωνήσετε μαζί μας, το τηλέφωνο του γραφείου μας είναι το +30 28210 75444.

Ηράκλειο, Αεροδρόμιο
Θα βρείτε το σταθμό μας με την επιγραφή "LET'S DRIVE" ακριβώς πίσω από το δημόσιο parking "ΔΕΠΑΝΑΛ" το οποίο είναι απέναντι από το κτίριο του αεροδρομίου.
Παρακαλούμε έχετε το κινητό σας τηλέφωνο ανοιχτό, σε περίπτωση που χρειαστεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Αν χρειαστεί να επικοινωνήσετε εσείς μαζί μας, θα μας βρείτε στο +30 6972 263348.

Χανιά, Λιμάνι Σούδας
Θα μας βρείτε στην πλατεία της Σούδας, 100 μ από το λιμάνι, ακριβώς δίπλα από την τράπεζα Χανίων.
Θα μας αναγνωρίσετε ως γραφείο γενικού τουρισμού με τις επιγραφές "LET'S TOUR" και "LET'S DRIVE".
Αν χρειαστεί να επικοινωνήσετε μαζί μας, το τηλέφωνο του γραφείου μας είναι το +30 28210 89065.

Ηράκλειο, Λιμάνι
Θα σας συναντήσουμε στο parking No 2, κρατώντας ταμπέλα "LET'S DRIVE".
Παρακαλούμε έχετε το κινητό σας τηλέφωνο ανοιχτό, σε περίπτωση που χρειαστεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Αν χρειαστεί να επικοινωνήσετε εσείς μαζί μας, θα μας βρείτε στο +30 6972 263348.

Χανιά, Αεροδρόμιο
Όταν φτάσετε θα συναντήσετε έξω από τις αφίξεις το mini van του γραφείου μας με την επιγραφή "LET'S DRIVE". Θα σας μεταφέρουμε στο σταθμό μας 50 μέτρα μακριά, όπου θα σας περιμένει το προσωπικό μας.
Παρακαλούμε έχετε το κινητό σας τηλέφωνο ανοιχτό, σε περίπτωση που χρειαστεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Αν χρειαστεί να επικοινωνήσετε εσείς μαζί μας, θα μας βρείτε στο +30 6947 691743.

Αθήνα, Αεροδρόμιο
Κατά την άφιξη σας στο αεροδρόμιο της Αθήνας, εξέλθετε από το κτίριο από την έξοδο 5. Περπατήστε προς τα δεξιά περίπου 50 μέτρα μέχρι το parking των τουριστικών λεωφορείων. Εκεί θα βρίσκετε λεωφορείο με την επιγραφή Let's Drive - Carwiz. Θα σας παραλάβουμε από αυτό το σημείο και θα σας μεταφέρουμε στο σταθμό μας 10 λεπτά μακριά από το αεροδρόμιο.Παρακαλούμε έχετε το κινητό σας τηλέφωνο ανοιχτό, σε περίπτωση που χρειαστεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Αν χρειαστεί να επικοινωνήσετε εσείς μαζί μας, θα μας βρείτε στο +30 6983 877 507 και +30 210 602 2213.

Αθήνα, Λιμάνι Πειραιά
Θα μας βρείτε στην οδό Αριστείδου 6 στο λιμάνι του Πειραιά, ακριβώς στην πύλη Ε7, απέναντι από το σταθμό του ΗΣΑΠ.
Αν χρειαστεί να επικοινωνήσετε μαζί μας, το τηλέφωνο του γραφείου μας είναι το +30 210 4222440.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τα κεντρικά μας γραφεία ώστε να ενημερώσουμε το αρμόδιο τμήμα. Εφόσον το αντικείμενο βρεθεί όντως εντός του οχήματος ή του σταθμού, μπορούμε να σας το αποστείλουμε με δική σας χρέωση σε διεύθυνση που θα μας υποδείξετε. Αυτή η υπηρεσία δεν χρεώνεται. Λάβετε υπόψη σας ότι οι αποστολές προς εξωτερικό χρεώνονται συνήθως αρκετά υψηλά από τις υπηρεσίες ταχυμεταφορών.

Οι παραβάσεις και τα διοικητικά πρόστιμα βαρύνουν τον οδηγό Οφείλετε να εξοφλήσετε την παράβαση πριν τη λήξη της μίσθωσης σας και να μας προσκομίσετε την απόδειξη εξόφλησης. Εάν δεν υπάρχει το χρονικό περιθώριο, υπάρχει η δυνατότητα να εξοφλήσουμε την παράβαση εμείς με τις παρακάτω προϋποθέσεις:

  • προσκομίζετε την παράβαση στα κεντρικά μας γραφεία
  • εξοφλείτε την παράβαση στα κεντρικά μας γραφεία
  • εξοφλείτε τις τυχόν χρεώσεις για την υπηρεσία αυτή της Let’s Drive

Σε περίπτωση μη εξόφλησης της παράβασης η Let’s Drive διατηρεί το δικαίωμα να γνωστοποιήσει τα στοιχεία του οδηγού στην αρμόδια αρχή (Αστυνομία, Εφορία) προκειμένου να βεβαιωθεί η παράβαση.

Επικοινωνήστε με τα κεντρικά γραφεία της Let’s Drive το συντομότερο δυνατόν για οδηγίες σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής της διαδικασίας. Λάβετε υπόψη ότι η Let’s Drive δεν παραδίδει δεύτερα κλειδιά του αυτοκινήτου στο χώρο που βρίσκεστε. Ως εκ τούτου, πρέπει να προσέλθετε στα κεντρικά μας γραφεία για να παραλάβετε τα δεύτερα κλειδιά. Σας γνωστοποιούμε ότι καμία ασφάλεια της Let’s Drive δεν καλύπτει την απώλεια κλειδιών. Θα ενημερωθείτε από τα κεντρικά μας γραφεία για το εκάστοτε κόστος.

Η αλλαγή ελαστικού γίνεται με ευθύνη του οδηγού. Εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα κατά την αλλαγή μπορείτε να ζητήσετε τη συνδρομή της οδικής βοήθειας. Ίσως χρεωθείτε για την υπηρεσία αυτή. Σε καμία περίπτωση η Let’s Drive δεν υποχρεούται να προστρέξει στο σημείο που βρίσκεται το όχημα με το σκασμένο ελαστικό. Τυχόν φθορές στα ελαστικά βαρύνουν τον οδηγό.

Μπορείτε να ακυρώσετε την κράτηση σας απευθείας στο site μας, καταχωρώντας το όνομα, το επώνυμο σας, τον αριθμό κράτησης και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιήσατε όταν πραγματοποιήσατε την κράτηση.

Εάν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να ακυρώσετε μέσω της ιστοσελίδας μας, μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο τμήμα κρατήσεων reservations@letsdrive.gr και θα το κάνουμε εμείς για εσάς. Παρακαλείστε να συμπεριλάβετε τον αριθμό κράτησής σας.

Όλες οι κρατήσεις γίνονται σε συγκεκριμένη κατηγορία και όχι σε συγκεκριμένο μοντέλο. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας επιβεβαιωμένης κράτησης η Let’s Drive διατηρεί το δικαίωμα να παρέχει στο πελάτη αυτοκίνητο μεγαλύτερης κατηγορίας χωρίς επιβάρυνση του οδηγού.

Ο κάθε οδηγός οφείλει να παρουσιάσει έγκυρη και πρωτότυπη άδεια οδήγησης κατά την έναρξη της ενοικίασης. Γίνονται αποδεκτές οι πρωτοκολλημένες από το Υπουργείο Μεταφορών αιτήσεις ανανέωσης διπλώματος αλλά όχι οι δηλώσεις απώλειας διπλώματος ακόμα και εάν η δήλωση έχει γίνει σε Αστυνομικό Τμήμα.

Το ελάχιστο όριο ηλικίας είναι τα 21 έτη και το μέγιστο τα 75 έτη

Η άδεια οδήγησης πρέπει να έχει εκδοθεί τουλάχιστον 12 μήνες πριν της έναρξη της ενοικίασης. Οι πολίτες χωρών εκτός ΕΕ απαιτείται να προσκομίσουν διεθνή άδεια οδήγησης μαζί με ισχύουσα εθνική άδεια οδήγησης.

Pages